• Van Neerven Sport2000 uit Boxmeer organiseert op 11 juli aanstaande een online SportQuiz. Door corona is er de laatste maanden van sporten en samenzijn weinig terechtgekomen. Dat kan nu alweer iets beter. Doe daarom met je team of individueel mee aan de Van Neerven SportQuiz en maak kans op leuke prijzen voor je team.

  Wat kun je winnen?
  Drie teamprijzen
  - 1e Prijs: Een set tenues bestaande uit shirt, broek en kousen
  - 2e Prijs: Inloopshirts voor het hele team
  - 3e Prijs: Set inspeelballen voor het team 
  - Verder zijn er per quizblok nog prijzen te winnen. Die worden na het betreffende blok bekendgemaakt.
  - Er is ook een fotowedstrijd: Het team dat de meest originele foto instuurt wint 5 kaarten voor een thuiswedstrijd van Heerenveen in het prachtige Abe Lenstra Stadion.

  Wat heb je nodig?
  - Een TV of laptop met een YouTube verbinding, zodat je de live uitzending van de SportQuiz kunt zien. Quizmaster Harold Siebers en zijn sidekick Maurice van Neerven presenteren de quiz. De vragen gaan over alle soorten sporten, met onderwerpen uit de afgelopen 6 decennia.
  - Een tweede scherm of telefoon, waarmee je je antwoorden door kunt geven. Individueel of als team.
  - Jezelf! Met een goed humeur, een drankje en een hapje en een gezonde dosis fanatisme, maar dat zit bij de meeste sporters wel goed.

  Aanmelden is niet nodig. Iedereen kan meedoen door die avond in te loggen op ons YouTube kanaal. Hoe het verder werkt wordt dan uitgelegd.
   
  Meer weten? 
  Wil je meer weten? Klik dan op de titel van dit bericht of kijk op het event op de Facebookpagina van Van Neerven Sport. Daar staat hoe je kunt meedoen. Het werkt heel eenvoudig.